Wszystkie kategorie

Maszynki do mielenia gastronomiczne ranking maj 2024

Ranking produktów

Przedstawiamy ranking TOP 10 produktów z kategorii maszynki do mielenia gastronomiczne, które w ostatnim czasie cieszyły się największą popularnością w porównywarce Skąpiec.pl. Pozwoli Ci on szybciej podjąć decyzję zakupową.

Zestawienie jest aktualizowane na bieżąco, raz w tygodniu, dlatego warto zaglądać tu regularnie. Za sprawą rankingu dowiesz się, które produkty są obecnie popularne, dzięki czemu łatwiej będzie Ci dokonać wyboru.

Opublikowano:

Ranking maszynki do mielenia gastronomiczne - Lista TOP 10 produktów z kategorii MASZYNKI DO MIELENIA GASTRONOMICZNE:

ProducentMaGa

Wymiary gabarytowe: 450 x 300 x 360(H)mm
Rozstaw nóżek: 360 x 210mm
Wydajność: do 250kg/h
Obroty ślimaka: 190obr/min
Średnica sitka: 81,5mm
Poziom hałasu: $4475dB
Zasilanie: 230V 50Hz 1 faza
Moc: 1100W
Waga (ciężar netto): 36kg

Czytaj więcej...
Maszynki do mielenia gastronomiczne - MAR-POL Maszynka do mielenia 5 MAR-POL M90135 - miniaturka - grafika 1
ProducentMar-Pol
MASZYNKA DO MIELENIA 5 MAR-POL Mocowana na śrubę do blatu. Ta wersja maszynki przystosowana jest do napędu ręcznego.
Czytaj więcej...
Maszynki do mielenia gastronomiczne - MAR-POL Maszynka do mielenia 22 MAR-POL M90137 - miniaturka - grafika 1
ProducentMar-Pol
MASZYNKA DO MIELENIA 22 MAR-POL Wymaga mocowania na stałe do blatu. Ta wersja maszynki przystosowana jest zarówno pod silnik elektryczny jak i do napędu ręcznego.
Czytaj więcej...
ProducentDiamond
Maszynka do mielenia mięsa | n°12 z tarka do parmezanu | 800W | 550x300x(H)400mm, Obudowa zewnętrzna ze stopu aluminium. Obudowa kutra i ślimacznica wykonane z zabezpieczonego stopu aluminium do użytku spożywczego i stali nierdzewnej, wszystkie części wewnętrzne można łatwo zdemontować, co ułatwia utrzymanie. Górna misa ze stali nierdzewnej AISI 304. Standardowo dostarczana z kratką 6 mm. Kratka i ostrze ze stali nierdzewnej, samoostrzęcej się. Cylinder tarki parmezanu z górną dźwignią oraz obudowa wykonane ze stopu aluminium, zabezpieczonego do użytku spożywczego. Wentylowany silnik, zaprojektowany do intensywnej eksploatacji. Napęd w kąpieli olejowej. Sterowanie, niskie napięcie 24 V. Wydajność: mięso 200 kg/godz. parmezan: 30 kg/godz. Dostarczana z pojemnikiem ze stali nierdzewnej na zmielone mięso AISI 304. Urządzenia zgodne z panującymi normami CE.
Czytaj więcej...
Maszynki do mielenia gastronomiczne - Hendi Wilk do mięsa Top Line 22 - Hendi, 210789 210789 - miniaturka - grafika 1
ProducentHendi
Profesjonalny wilk do mięsa z linii Top Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii oraz w warunkach domowych. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.Cechy produktu: - Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry - Obudowa wykonana w całości z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej - Demontowalna gardziel ze stali chirurgicznej 304 18/10 - Prosty demontaż gardzieli i wszystkich wewnętrznych części ułatwiający czyszczenie urządzenia - Silnik z zabezpieczeniem przed przegrzaniem. - Maszyna wyposażona w rewers w przypadku zatkania gardzieli - Przycisk resetujący do ochrony urządzenia przed przeciążeniem - Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej - Współczynnik szczelności IPX1 - Wygodny uchwyt na górze korpusu do przenoszenia - Antypoślizgowe nóżki - W zestawie: - 2 sitka z otworami $1786 mm i $1798 mm ze stali nierdzewnej - Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej - Lejek do kiełbas z polipropylenu - Kołek dociskowy wykonany z polietylenu - Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej (po 45 min. pracy wyłączyć do ostygnięcia) - Mocny silnik o mocy chwilowej nawet do 1100 W - Średnica sitka $18082 mm Urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej, powierzchnia polerowana, estetyczne wykonanie. o Silnik o dużej mocy o Urządzenie wyposażone jest w przełącznik ruchu do przodu i ruchu wstecznego (należy go wykorzystać w przypadku zablokowania mielonego mięsa) oraz przycisk ponownego uruchamiania RESET, który należy wdusić po odczekaniu około 10-15 min po automatycznym wyłączeniu się maszyny ze względu na przegrzanie silnika. o Urządzenie wyposażone jest w 2 sitka ze stali nierdzewnej (o średnicy 6 mm i 8 mm), 1 ostrze tnące oraz 1 lejek z polipropylenu do wytwarzania kiełbas. o Niewielkie wymiary, oszczędność miejsca, brak ostrych krawędzi zewnętrznych. o Urządzenie oznaczone znakiem CE. Urządzenie przeznaczone jest do użytku profesjonalnego, więc może być obsługiwane wyłącznie przez wykwalifikowanych pracowników! o Urządzenie jest przeznaczone wyłącznie do mielenia świeżego mięsa np. wołowego, wieprzowego, drobiowego, bez kości, NIE WOLNO MIELIĆ ZAMROŻONEGO, wszelkie inne zastosowanie jest niewłaściwe. o Każde inne użycie uważa się za niezgodnie z przeznaczeniem. Wszelkie konsekwencje z niewłaściwego użytkowania ponosi wyłącznie użytkownik. o Przy pierwszym uruchomieniu urządzenia może wystąpić nieprzyjemny zapach wynikający z wypalania pozostałości smarów i oleju stosowanych w procesie produkcyjnym (jeśli dotyczy)....
Czytaj więcej...